Eigen reisje
Blijf op de hoogte en volg Leela
19 Februari 2017 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Vanaf dinsdag de 14e februari ben ik weer alleen op stap. Eerst nog Nieske ontmoet in de buurt van Wellington. Was echt heel fijn. We hebben samen gewandeld, gegeten en lekker bijgepraat. Donderdag heb ik haar bij de ferry naar het Zuider Eiland afgezet en ben ik weer mijn eigen pad aan het volgen. De afgelopen dagen ben ik de route gaan rijden die ik een jaar of wat terug heb gefietst. Dat was echt leuk. Ik herkende veel plekjes. En nu ben ik in de buurt van Napier en ga vanmiddag wandelen naar de gannet kolonie alhier. Heb er wel even op moeten wachten. Het regende gisteren zo erg dat het niet verantwoord was om te lopen. Het is een wandeling over een strand met steile kliffen en aangezien het zoveel geregend had, waren er op veel plekken dikke stenen en modderstromen naar benden gekomen. En daarnaast regende het zo hard dat ik het er niet op waagde.vandaag is de regen eindelijk gestopt en durf ik het nu wel aan. Moet nog wel even wachten op laag tij. Zit alweer een paar uur in een cafe te wachten. Zie dat het steeds beter weer wordt. Heb er reuze zin in.
Na mijn wandeling van een uurtje of 5 vertrek ik naar Gisborne en daarna ga ik naar de East Cape. Wil heel graag een bezoek brengen aan de opname lokatie van de film de Whalerider.
Volgende week zaterdag vlieg ik weer naar huis. Ook fijn. Fijn om weer mijn vriendin, vrienden en familie te gaan zien.
Liefs Leela
19 Februari 2017 - 07:15
Saskia:
Geniet er maar lekker van!
Wat is een gannetkolonie?
Liefs,
Saskia