Ziek in IJsland, deel 2
Door: Leela
Blijf op de hoogte en volg Leela
19 Mei 2012 | IJsland, Reykjavik
Op IJsland wil ik altijd graag naar het zwembad. In het begin lukte het helaas niet. We waren of te laat of het zwembad was helemaal niet open in dit seizoen. Uiteindelijk lukte het toch en wel in Myvatn, het zwembad van Reykjalid. Heerlijk genoten van het warme bad in de buitenlucht. Goed voor mijn zieke lijf.
Toen ik weer opknapte werd Raagi geveld door ziekte. Ook zij lag achter op het bed, alleen was zij wat verder weg en heeft weinig van het landschap mee gekregen. Bij de Dettiefoss is ze nog even mee geweest om te kijken. Maar daarna dook ze het bed weer in en zag ik haar niet terug. Na het zwemmen reden we naar Akureyri en naar Dalvik. Om uiteindelijk via de kustweg in Hofsos uit te komen. Wat een prachtige route is dit zeg. Echt zeer de moeite waard. Ondertussen knapte Raagi weer een beetje op (na 3 dagen plat te hebben gelegen). In Hofsos zijn we naar het zwembad gegaan. Ik was helemaal overdonderd. Wat een pracht bad. Zo mooi gelegen. Vlak aan zee, op een klif met uitzicht op de baai van Skagafjordur. Waanzinnig. Heerlijk in het warme bad gezeten en afen toe een beetje gezwommen. Ondertussen kwam er een klasje kinderen het bad in en toen die weggingen een gezinnetje en daarna was het bad weer voor mij alleen. Helaas ging het bad om 13.00 uur dicht en gingen we maar weer verder.
Oke ik laat het hier weer even bij. Ga kijken of de foto's nu wel er op te zetten zijn. Gisteren lukte het me niet.
Tot de volgende keer, liefs Leela
19 Mei 2012 - 12:46
Saskia:
Hee Leela,
Begin je al wat op te knappen? Ben je weer thuis, of nog bij Tineke?
Liefs! -
20 Mei 2012 - 05:55
Wilma:
He Leela, lekker liggen en gereden worden, waar heb ik dat eerder gehoord? Ik zie je helemaal voor me, lekker languit genieten. Prachtige foto's weer, vooral die van het zwembad.
Wilma