Bye bye New Zealand
Blijf op de hoogte en volg Leela
04 April 2016 | Nieuw Zeeland, Harewood
We hebben onwijs veel geluk gehad met alles, het weer, de overnachtingsplekken (meestal gratis in de vrije natuur) en met de dieren die we hebben gezien. Zwemmen met de Hector dolfijnen in de Catlins, zeeleeuwen zien spelen op het strand van Canibal Bay. Yellow Eye en Blue Pinquin gespot op meerdere stranden. Met kleine zeehondjes gespeeld op Wharariki Beach. En veel native birds gezien. De Fantail, de tui, de wela, de pukeko, de Robin, de tomtit, de macpye, de Nieuw-Zeelandse en de Australische havik. Ook
Hebben we veel de possums gezien, helaas alleen maar dood op de straat.
Al met al een geslaagde reis. Vandaag vliegen we weer naar Nederland. Van de herfst naar de lente.
04 April 2016 - 06:53
Urja:
Super leuk. Geeft zin om ook ne keer zo iets te doen. Genieten van de natuur, ondanks het precies vrij koud is. Maakt me blij alleen al met het te lezen en met de foto's erbij natuurlijk. -
04 April 2016 - 08:00
Mirjam :
Helemaal top! Een goede reis terug en welkom in NL.
Groetjes Mirjam
04 April 2016 - 08:18
Hanneke:
Wat zal het in Nederland dan gewoontjes zijn. Maar het begint hier wel overal uit te lopen.
Goede vlucht terug en tot ziens in Wijk aan Zee -
04 April 2016 - 09:32
Georgien:
hallo vrouwen ,wat een prachtige foto van jullie twee ,fijn om te zien en te horen over jullie mooie reis, het doet goed ,,liefs Georgien -
04 April 2016 - 19:09
Joost En Joke:
Lieve Leela,
Wat leuk om te lezen dat je weer een geweldige tijd in Nieuw-Zeeland hebt gehad. "Onze" reis naar NZ is alweer acht jaar geleden, maar nog steeds leuke contacten met een paar reisgenoten. Piet en Janny komen 12 april naar HHW en we hebben ook nog heel veel contact met Anke en Loes. Leuk hè? Een goede reis terug en nog heel veel geluk met Inge!
Joke en Joost -
04 April 2016 - 21:12
Mariël:
Ha Leela,
Leuk weer even wat van je te horen. Mooie tijd gehad dus? Fijn hoor!
Dus ik kan je nu weer zomaar tegenkomen in WaZ. Gezellig!
Even nog niet zingen, want Wim is ziek.
We zien elkaar vast snel.
Lieve groet! -
06 April 2016 - 06:00
Inge:
Ik wil nog even toevoegen dat deze mooie, fijne en soms avontuurlijke reis en het opzoeken van mooie wilde plekjee in new Zealand, vooral gekomen is door mijn lieve persoonlijke reisleidster! Dank je wel lieverd voor deze fysieke en ook innerlijke reis!
Op naar de volgende. ....ha
En natuurlijk zijn er nog meer hele mooie foto's en filmpjes als herinnering!
Veel liefs
iimy