Feestdagen
Door: Leela
Blijf op de hoogte en volg Leela
24 December 2013 | Nederland, Wijk aan Zee
Ik wil iedereen die met me hebben mee geleefd dit jaar heel erg bedanken. Het was zeker een heel byzonder jaar. Een jaar waarin ik mijn beide ouders verloor.
De afgelopen maand zijn we met onze hele familie bezig geweest het huis van mijn ouders op te ruimen. Veel spullen hebben we naar de kringloop gebracht. Een paar dingen zijn verkocht en ook hebben we allemaal iets mee naar ons eigen huis genomen.
Het is gek om nu voor het eerst Kerst zonder onze ouders te vieren. Gelukkig gaan we nog wel met zijn allen eten bij mijn zus thuis op eerste kerstdag. Deze traditie gaan we zeker voort zetten.
aarna ga ik weekje naar Zwitserland om een reis te begeleiden van het NIVON.
Bij deze wil ik ook iedereen hele fijne dagen toe wensen. En een super fijn en liefdevol 2014
Veel liefs en tot in het volgende jaar, waarin ik velen weer hoop te ontmoeten
Leela
24 December 2013 - 16:38
Mirjam:
Veel liefs voor jouw in 2014! -
24 December 2013 - 18:18
Mariel:
Ha Leela,
Mooi dat jullie het huis met elkaar hebben opgeruimd. Het versterkt de band al is de aanleiding natuurlijk niet leuk, maar wel natuurlijk (zoals je al eens zei).
Heb hele fijne feestdagen met je familie en Mirjam, en begin het jaar in licht en blijheid.
Ook een heel plezierige reis gewenst.
Lieve groet, Mariël
24 December 2013 - 22:34
Saskia:
Fijne feestdagen en een dikke Knuffel! -
26 December 2013 - 21:03
Carola (N.w.hout):
Hi Leela, gezellige tijd met Nivon en een gezond nieuw jaar.
Liefs Carola. -
27 December 2013 - 11:56
Arnold Jansen:
Lieve Leela,
Hopelijk had je fijne Kerstdagen en hebben jij en Mirjam het goed samen!
Dit was voor mij de tweede Kerst zonder ouders, maar voor mij blijkt het snel te wennen. Sterkte lieverd!
En nu genieten van een weekje Zwitserland ... ik was deze week nog even in het NIVON-huis in Lage Vuursche :)
Tot komend jaar ... en een fijne jaarwisseling.
Liefs, Arnold <3