Afscheid nemen en opnieuw beginnen - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Leela Kraaijeveld - WaarBenJij.nu Afscheid nemen en opnieuw beginnen - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Leela Kraaijeveld - WaarBenJij.nu

Afscheid nemen en opnieuw beginnen

Door: Leela

Blijf op de hoogte en volg Leela

18 Juli 2009 | IJsland, Reykjavik

Na een week in Nederland langs vrienden te hebben gereisd, ben ik nu weer terug in IJsland.
In één van mijn vorige verslagen schreef ik over de avonturen met mijn nieuwe liefde. Helaas is dit avontuur voorbij. De liefde heeft geen stand kunnen en mogen houden,

Gelukkig heb ik superlieve vriendinnen die mij allemaal liefde vol hebben kunnen ondersteunen in dit proces van afscheid nemen. Ik ben erg dankbaar dat ik een aantal vriendinnen deze week heb mogen bezoeken. Echt superfijn. (Dank je wel, Tineke, Wilma, Ilma en Saskia en Henk en de kids)

Mijn nieuwe reis heet heel toepasselijk IJsland Avontuurlijk. Het is een reis vol avonturen, zoals sneeuwscooteren, paardrijden, raften, walvis kijken en wandelen.
Het is hier wederom fantastisch weer, 20 graden zag ik net en dat terwijl ik uit Nederland vertrok met regen. Mijn IJslandse vriend waar ik overnacht was blij dat ik het slechte weer in Nederland had achtergelaten.
Ik heb er weer heel veel zin in en kijk ernaar uit om de nieuwe mensen van mijn groep morgen op Keflavik te mogen verwelkomen.

Nou iedereen veel liefs toegewenst.
Leela

• 19 Juli 2009 - 05:43

Charissa:

Een superdikke knuffel voor jou!!!
    Charissa

• 19 Juli 2009 - 06:21

JoJo:

Lieve Leela, jammer voor je meissie. We hadden je zo graag het geluk gegund. Een goede reis op IJsland en geniet ervan. Liefs, JoJo

• 19 Juli 2009 - 07:12

Fototaker:

well, you are certainly busy as a bee, but that is best!!! while i am sorry to hear that things did not work out, i am glad to know you have moved on and will not be preoccupied with sad/bad thoughts - there are worst things that can happen, though i cannot think of even one!! jajajajaaaa waiting to see your lovely pictures again soon, and a BIG haPPy sMiLing face in the "warm" Icelandic potato-farms!! HUGs - true friends are forever!!

• 19 Juli 2009 - 08:21

Marousch:

VEEL LIEFS! geniet van het moment dat oke is.

• 19 Juli 2009 - 11:47

Tanja:

Het veel mij al op dat ZE ineens uit je berichten verdwenen was. Toch mooi dat je dit hebt mogen meemaken. Maar jammer dat het voorbij is.

Ik sta op het punt om met Jan Baver naar Italie te gaan.
    We gaan wandelen in de Dolomieten.
    Veel liefde en plezier gewenst op je geliefde Ijsland en tot horens.

Knuffel,

Tanja

• 19 Juli 2009 - 19:19

Carola (N.w.hout):

Hi Leela,
    Jammer om te horen dat de relatie niet werkte. Je zit nu weer in IJsland, waar je kan genieten en hopelijk dingen op een rijtje kan zetten. Het ga je goed daar en tot ziens. Liefs Carola.

• 20 Juli 2009 - 14:44

Tuur:

Hoi Leela,

Jammer dat jouw relatie niet mocht zijn... Hopelijk kan je het een plekje geven en vind je voldoende steun bij vrienden en vriendinnen.

Geniet van IJsland Avontuurlijk!

Knuffel en kus,

Tuur

• 21 Juli 2009 - 16:31

José:

Dag lieve Leela,

Balen van je liefde zeg!Ik wens je alle geluk en hoopte dat dit het voor jou zou zijn..sterkte!ps Ik was op vakantie, dus lees het net pas!
    Wanneer ben je terug??

Liefs José